JC Fitness

JC Fitness

Krachttraining voor wielrenners

Wielrenners opgelet! Wil jij je prestaties op de fiets verbeteren? Dan is dit de perfecte training voor jou. Werk samen met coach en fietsfanaat Clark en andere fietsliefhebbers in een fijne en persoonlijke omgeving aan jouw wielerdoel. Dit kan van alles zijn; harder fietsen, sneller sprinten, comfortabeler fietsen, sterker klimmen en ga zo maar door.

JC Fitness Wielercompound vindt plaats elke maandagavond van 19:30 – 20:30 in Nieuw-Vennep

Krachttraining voor wielrenners

Trainen om beter te fietsen gebeurt niet alleen op de fiets, maar ook naast de fiets. Krachttraining kan je enorm helpen je prestaties te verbeteren. Harder fietsen, sneller sprinten, comfortabeler fietsen, sterker klimmen, alles is mogelijk.

Bij krachttraining voor wielrenners draait het om het versterken van je spieren, die je nodig hebt op de fiets. Het meest gehoorde is natuurlijk de core, maar ook je beenspieren, schouders en mobiliteit zijn van groot belang. Tijdens de JC Fitness Wielercompound gaan we met alle elementen aan de slag die jou helpen je fietsdoelen te bereiken.

JC Fitness Wielercompound

Train samen met coach en fietsfanaat Clark en andere fietsliefhebbers in een fijne en persoonlijke omgeving aan jouw wielerdoel. De groepsles bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Persoonlijke begeleiding, tips en advies maakt deze training zo’n succes. De training is volledig gericht op het verbeteren van je prestaties op de fiets.

JC Fitness Wielercompound vindt plaats elke maandagavond van 19:30 – 20:30 in Nieuw-Vennep

Naast de groepsles is het ook mogelijk om een persoonlijk trainingsschema voor op de fiets te krijgen om je fietsdoelen nog sneller te behalen!

Prijzen krachttraining voor wielrennen bij JC Fitness

De JC Fitness Wielercompound is een small group compound training. Deelname is mogelijk met een regulier groepsles abonnement of strippenkaart. Prijzen vanaf 10 euro per week. Kijk voor een compleet overzicht van alle abonnementen in de webshop.

Aanmelden voor JC Fitness Wielercompound

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.