JC Fitness

JC Fitness

Clark

Coach

Clark van Veen

Hoi, ik ben Clark! Als personal trainer help ik jou je (sport)doelen behalen. Samen werken we aan jouw gezondheid, kracht en conditie, op een manier die past bij jouw leefstijl. Ik ga voor een persoonlijke aanpak en kijk naar jouw behoefte en doelen. Dit kan zijn afvallen, aankomen, wedstrijdvoorbereiding, revalidatie of ervaring opdoen in de fitness. Door mijn jarenlange ervaring als fysieke trainer van onder andere (top)judoka, honkballers en wielrenners, is dit mogelijk op elk niveau.

Jesse

Coach

Mijn naam is Jesse Reede, coach en mede eigenaar van JC fitness. Na mijn opleiding als Fitness health & performance coach op het CIOS ben ik meteen actief aan het werk gegaan als kracht en conditie coach. Met mijn achtergrond als oud top judoka weet ik wat er nodig is om op het hoogste niveau te presteren en daardoor ook hoe ik andere hier in kan aansturen. Het allerleukste aan mijn werk is om mijn passie voor sport over te brengen op anderen.

Over jc fitness

opgericht in 2023

 Welkom bij JC Fitness!

Gepassioneerd door het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl, presenteren wij met trots JC Fitness, opgericht door de gepassioneerde eigenaren/coaches Clark en Jesse. Dit dynamische duo heeft een unieke achtergrond: Jesse is oud topjudoka op hoog niveau geweest, getraind door niemand minder dan Clark. Een aantal jaar later hebben ze besloten hun gedeelde passie voor sport te bundelen en deze over te brengen op anderen.

Wat maakt JC Fitness bijzonder:

 uitzonderlijke prestaties als coach en sporter behaald op internationaal niveau.

 🥋  Meerdere NK medailles.

  • Europacup resultaten
  • Plaatsingen voor WK en EK
  • Zilver op de EYOF (jeugd Olympische spelen)

 Gemeenschap: Bij JC Fitness streven we naar een hechte gemeenschap waar leden elkaar inspireren en ondersteunen. Sluit je aan bij onze groepslessen en maak van je fitnessreis een sociaal avontuur.

 Speciale evenementen: Wij organiseren regelmatig workshops en uitdagingen om je gemotiveerd te houden en je te helpen je doelen te bereiken.

Interesse? neem dan contact met ons op